mehepuesto

ai carramba!!!! wonderful!!! great shot with the colors and lighting creating incredible sensuality! mehepuesto bleona qerreti nudo Bleona Qereti Official Site. Brilliant and Unbreakable. © 2016 Bleona Qereti. All rights reserved. Privacy Policy | Terms & Conditions | Support Music video by BLEONA performing VIP Magazine Photoshoot. iTheBleonaire http://vevo.ly/YPJfwE. Ballina - ABC.al ABC.al është portali zyrtar i faqes Show Bizi Shqiptar. Në këtë portal do të postohen lajme ekskluzive nga showbizi shqiptar dhe ai i huaj si dhe do të related: ballina, Ai është baba i katër fëmijëve, i lindur më 2 dhjetor 1981. Në moshën 17 vjeçare e braktis shkollën, shkon në Shqipëri, armatoset dhe kthehet si Thashetheme VIP "Thashetheme VIP" nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia, Big Brother Albania 8 & Bota. Gjithashtu Kuriozitete, Intervista & VIP-at Live ne Instagram.

silver

One more from the exciting shoot… more to come. awww..she looks like a movie star…gorgeous as always ; ) Photo: Silver